Er du på jakt etter en dyktig foreleser om barn og unges psykiske helse, livsmestring, utviklingspsykologi eller kvalitet i barnehage og skole?  

Våre erfarne forelesere kan også bidra med forelesninger om hvordan du lykkes med endring og samhandling i arbeid med barn, unge og familier. 

Vi tilbyr skreddersydde kurs for eksempel i barnehagebasert kompetanse for din arbeidsplass. Her kan du se et utvalg av våre prosjekter. Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel,

MØT FAGFOLKENE

Marit Bergum Hansen

Marit er cand. polit og fagsjef for Kompetansetjeneste for tidlig innsats AS. Marit har tidligere ledet Nasjonalt kompetansenettverk for sped- og småbarns psykiske helse ved RBUP Øst og Sør siden oppstart i 2006. Hun har også ledet Aline spedbarnsenter i Oslo kommune i 17 år.

Marit har har bred erfaring fra bruk av systematiske kartleggings- og utredningsverktøy i arbeidet med de minste barna. Hun har vært en pådriver for sped- og småbarnsforskning samt utviklingen av tidlig innsats for gravide, sped- og småbarn og deres familier.

Marit er familieterapeut, lisensiert Marte Meo-supervisor og har erfaring fra BUP, barnevern og pedagogisk-psykologisk tjeneste.

marit@tidlig-innsats.no

Hanne Holme

Hanne Holme er daglig leder for Utviklingsstøtte - Kompetansetjeneste for tidlig innsats AS. Hanne har videreutdanning i folkehelsevitenskap og har lang erfaring fra større interkommunale prosjekter med vekt på arbeid med familier i helsestasjoner og med større prosjekter knyttet til kompetanseutvikling i skoler og barnehager.

Hannes nøkkelkompetanse er barn og unges utvikling og psykiske helse, undervisning, endringsledelse, prosessledelse og prosjektledelse. Hun har mye klinisk kompetanse og videreutdanning i blant annet Marte Meo, NBO, CLASS PreK og Toddler, MIM og Theraplay. Hun har også tidligere gitt opplæring i verktøy som for eksempel ASQ og ASQ:SE, EPDS/ Edinburghmetoden.

hanne@tidlig-innsats.no

Amalie Vatne Brean

Amalie er utdannet psykolog og jobber klinisk med unge, gravide og foreldre.  Amalie har fordypning innen graviditet og tiden etter fødsel, utviklingspsykologi, nevrobiologi, affektregulering og intersubjektiv forståelse av relasjoner. 

Amalie bor og jobber for tiden i København og i tillegg til sin fagkompetanse i psykologi er Amalie en ressurs for oss innen prosjektutvikling, kurskoordinering og foredrag.

post@tidlig-innsats.no

TA KONTAKT

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Personvernerklæring